Date Event
Oct 23, 2021 11:30 AM PINK OUT Dance Party details
Oct 28, 2021 8:15 AM Yoga by Bridget details
Oct 30, 2021 11:45 AM Recovery Therapy details
Tue10.26 Wed10.27 Thu10.28 Fri10.29 Sat10.30 Sun10.31 Mon11.01
R30 Jennifer A 5:30 AM 30 mins
Move30 David 6:00 AM 30 mins
R30 David 9:00 AM 30 mins
Fight Valerie 9:15 AM 60 mins
Zumba Claudia 10:15 AM 60 mins
Fight Nausheen 5:00 PM 60 mins
Power Trey 6:00 PM 45 mins
Zumba Claudia 7:00 PM 60 mins
 
Power Debbie 5:30 AM 45 mins
Ride Jen 5:30 AM 60 mins
Ride Valerie 9:15 AM 60 mins
Centergy Valerie 10:30 AM 60 mins
TRX Tracey 5:00 PM 30 mins
Move30 Tracey 5:30 PM 30 mins
R30 Jen 5:30 PM 30 mins
Power Nausheen 6:00 PM 60 mins
 
R30 Debbie 5:30 AM 30 mins
Move30 David 6:00 AM 30 mins
Yoga by Bridget David 8:15 AM
Vitality Emily 9:15 AM 45 mins
Active Holly 10:15 AM 60 mins
Active Holly 4:30 PM 60 mins
Ride David 6:00 PM 60 mins
 
R30 Jennifer A 5:30 AM 30 mins
TRX David 5:30 AM 30 mins
R30 Jennifer A 6:00 AM 30 mins
R30 Valerie 8:30 AM 30 mins
Power Express (30 min version) Valerie 9:00 AM 30 mins
Core Jennifer A 9:30 AM 30 mins
Fight Express Laura 10:00 AM 30 mins
R30 David 5:30 PM 30 mins
 
Centergy Lisa 7:30 AM 60 mins
Vitality David 8:30 AM 45 mins
Ride Jennifer A 8:30 AM 60 mins
Active Aubry 9:30 AM 60 mins
Centergy Nausheen 10:30 AM 60 mins
Recovery Therapy David 11:45 AM
 
 
Ride David 5:30 AM 60 mins
Power Valerie 9:15 AM 60 mins
Blast Laura 10:15 AM 60 mins
Power Kelly 4:30 PM 60 mins
TRX David 5:30 PM 30 mins
Ride Bethany 6:00 PM 60 mins
Centergy Bethany 7:00 PM 60 mins